Peça 11

Piacere nel corpo, és una obra audiovisual inspirada en l’obra La Possessió de Néstor. Aquesta, és una pintura on apareixen dos homes nus molt junts, on nosaltres destaquem la llibertat sexual. Per això, creem un vídeo sobre aquesta obra però ho representem amb dues noies que contrasta amb l’obra original. A més a més volem donar veu a l’amor entre dues noies, ja que no és un tipus d’amor menys vist. També li donem importància a la bellesa del  cos de la dona i a la seva serenitat.

 

Nosaltres hem decidit fer un vídeo perquè és una forma innovadora i contemporània que deixa enrere la tècnica clàssica. Com ens trobem còmodes en aquest mitjà de comuncació creiem que seria mès fàcil transmetre el missatge a l’espectador. Amb tot això, el que hem fet és que a arrel de la pintura de La Possessió de Néstor hem desenvolupat una història entre l’amor de les dues noies.

 

L’acció transcorre en un jardí igual que en l’obra escollida, transmet un ambient d’època clàssica, de tranquil·litat, natura i bellesa i això es demostra amb els colors verds de les fulles dels arbres i de l’herba. Constantment apareix un primer pla d’elles dues, remarcant les seves emocions i expressió facial en el moment de contacte dels dos cossos de color de pell carn que duen a una sensualitat delicada. També podem veure algun pla de detall com el de la rosa vermella, un color que dóna molta passió.

 

Durant tot el vídeo hi ha una il·luminació baixa en l’entorn i es potencia la llum dels personatges per centrar la mirada en elles.

 

Per últim, utilitzem una música tranquil·la que acompanya els moviments de les protagonistes i posa en context amb l’època clàssica.

Pol Escriche, Jia Pallarès i Edu Gavañach