Peça 5

Sergi Domingo, Quim Calonge, Dani Rios

És possible decidir objectivament-racionalment estimar o desitjar una persona?

Captura de Pantalla 2019-05-15 a les 14.

BASAT EN

Tríptic del Baptisme de Crist

Mestre de Frankfurt

1500

 És possible una vida equilibrada satisfent el desig sexual en la seva proporció natural?
Hem creat una relació entre aquesta oració i una obra. L'obra la qual té la relació és una part del tríptic del baptisme de Crist. En la part que hem decidit escollir apareix un arcàngel el qual agafa una balança amb una mà i amb l'altre agafa una creu. La balança que aguanta aquest arcàngel és la representació de l'equilibri i la creu representa la proporció natural.
Per crear la nostra obra ens hem inspirat en l'artista cinètic Alexander Calder. Aquest artista feia escultures les quals estaven aguantats per un mateix eix, així doncs donant dinamisme a l'escultura. L'art Cinètic te com a objectiu produir una impressió de moviment. La majoria de les obres cinètiques són tridimensionals. Cerquen la integració entre l'obra i l'espectador. Hi ha molts recursos diferents per poder crear moviment en una obra d'art. Hi ha tres tipus d'art cinètic: L'estable, El mòbil i el penetrable.

Nosaltres hem volgut donar-li aquest mateix dinamisme a la nostra obra, fent penjar els dos elements que està sostenint l'arcàngel. La imatge de l'arcàngel a la nostra obra és una pintura la qual està situada al sostre, i de la mà dreta agafa una creu la qual és una figura amb volum, i amb l'altre mà aguanta un altre figura amb volum de la balança, aconseguint aquest dinamisme de L'autor Alexandre Calder. Aquesta obra, al tindre dinamisme té més d'un punt de vista. La gràcia de l'obra és que l'espectador es pugui moure al voltant d'aquesta per veure com canvia el punt de vista.

IMG_9788
IMG_9760
IMG_9789
IMG_9807
1/1