Peça 6

Carla Castillejo i Anna Ramos

L'amor corporal (desig) i l'amor espiritual no són bons o dolents en si mateixos. Són complementaris i bons si ens ajuden a créixer intel·lectualment.

BASAT EN

La odalisca

Mariano Fortuny

1861

la ODALISCA.jpg
MARIANO.jpg

Per la nostre obra d’art ens hem inspirat en els tipus d’amor, vam escollir per diferenciar dos formes de transmetre l’amor. Per una banda les sensacions que transmet  l’amor sensual i espiritual, com en la pintura de l’Odalisca de Marià Fortuny, per altre l’amor que transmetia l’escultura del Petó de Brancusi, el qual era un sentiment més robust.

Una vegada vam veure aquest dos tipus d’amors tant divers vam voler fer una superposició de la figura de la dona i de l’home superposats, aquestes dos figures estan en la mateixa postura i el dibuix d’ambdós és simplificat ja que volíem trobar un entremig entre les dues obres, la de l’Odalisca que té una figuració molt detallada i la del Petó, la qual amb poques línies ens delimita la figura.

Com vam voler superposar els elements vam utilitzar dos colors secundaris amb no molta lluminositat amb els quals podem veure clarament la figura del home i la de la dona.

IMG_9752
IMG_9803
IMG_9751
IMG_8096
IMG_6712
IMG_5477
IMG_5348
IMG_3032
IMG_5779
1/1
CARLA I ANNA.png